Marinko Grgić, vlasnik

mag. physioth, predavač | međ. manualni terapeut

GRGIĆ MED. CENTAR, vrhunski je centar manualne terapije i rehabilitacije usko specijaliziran za liječenje boli u mišićno-koštanom sustavu ( kosti, mišići, zglobovi, živci,itd… )

Vlasnik i direktor centra je Marinko Grgić, magistar fizioterapije, predavač na studiju fizioterapije, međunarodni manualni terapeut. Marinko, kao stalni zaposlenik GNK Dinamo Zagreb već 10 godina liječi najbolje Hrvatske nogometaše. Također, sudjelovao je i na nekoliko akcija Hrvatske nogometne reprezentacije u-19. Autor je 10-ak znanstvenih i stručnih radova. Uz akademsko obrazovanje završio je na desetke međunarodnih tečajeva, edukacija i tehnika iz polja manualne fizioterapije.

Individualnim pristupom klijentima, stalnim usavršavanjem, praćenjem suvremenih spoznaja i tehnologija uspješno olakšavamo akutna i dugotrajna bolna stanja i probleme sustava za kretanje. Imamo višegodišnje iskustvo s vrhunskim ishodima u pripremi rehabilitacijskih programa za tretmane profesionalnih sportaša i rekreativaca, osoba s problemima uzrokovanim dugotrajnim sjedenjem.